3 αξιόπιστες προτάσεις για πλυντήρια πιάτων μέχρι 300 ευρώ

πλυντήρια πιάτων μέχρι 300 ευρώ || οδηγός αγοράς

 

Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες νερού αλλά και να κουράζεσαι με το πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη της κουζίνας.  Επειδή δεν θέλεις να έχεις βρώμικα πιάτα παντού γύρω σου, το πλυντήριο πιάτων θα τα κάνει και πάλι να λάμπουν σε λιγότερο χρόνο και σημαντικότερο – με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση νερού.  Με προγράμματα αυτόματης ανίχνευσης φορτίου, ξεβγάλματος αλλά και ανίχνευσης του βαθμού ρύπανσης, τα καθαρά πιάτα θα σου γίνουν πλέον συνήθεια. Τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων μεχρι 300 ευρώ  ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευών. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα καλυτέρα πλυντήρια πιάτων της αγοράς μεχρι 300 ευρώ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ…

 

Το πλυντήριο πιάτων είναι ηλεκτρική συσκευή για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών, σκευών μαγειρέματος και μαχαιροπήρουνων ,  το πλυντήριο πιάτων καθαρίζει με ψεκασμό θερμού νερού, τυπικά μεταξύ 55 και 75 ° C, στα πιάτα, με χαμηλότερες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται για ευαίσθητα είδη. Ένα μείγμα από νερό και απορρυπαντικό κυκλοφορεί με μια αντλία.

Το νερό αντλείται με έναν ή περισσότερους βραχίονες ψεκασμού. Μόλις η πλύση τελειώσει, το νερό αποστραγγίζεται, με περισσότερο ζεστό νερό το οποίο αντλείται μέσα και ένας κύκλος ξεβγάλματος ξεκινά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος ξεπλύματος και το νερό αποστραγγίστεί, τα τρυβλία ξηραίνονται χρησιμοποιώντας μία από διάφορες μεθόδους ξήρανσης (π.χ. ένα θερμαντικό στοιχείο στο κάτω μέρος της μπανιέρας, ανεμιστήρες, ζεόλιθους ξήρανση βάση, κ.λπ.). Συνήθως ένα γυαλιστικό, συνήθως κέρωμα, χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των σημείων νερού.

Γιατί να επιλέξω ένα από τα  πλυντήρια πιάτων μέχρι 300 ευρώ

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

1. Ενεργειακή Κλάση  A+

Πρόκειται για  μικρού μεγέθους πλυντήρια πιάτων πάγκου, με απλή και λιτή αισθητική σε λευκό χρώμα, τα οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποδοτικά αφού είναι ενεργειακής κλάσης Α+ για εξοικονόμηση ενέργειας – πρόκειται για πλυντήρια πιάτων ενεργειακής κλάσης Α+ και μπορείς να περιμένεις χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση ενώ χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες του απολαμβάνεις άψογα αποτελέσματα πλύσης.

2. Εύρος προγραμμάτων

Οι  διαφορετικοί κύκλοι πλύσης του  θα σε καλύψουν πλήρως, ό,τι σκεύη κι αν θες να πλύνεις. Με θερμοκρασίες που ξεκινούν από τους  40 °C και φτάνουν τους 70 °C, θα καθαρίσει αποτελεσματικά ακόμα και τους πλέον επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

3. Διαστάσεις

 

Παρ’ ότι μεγάλης χωρητικότητας τα κάλυτερα πλυντήρια πιάτων μέχρι 300 εύρω  έχουν μικρές διαστάσεις που θα σου επιτρέψουν να τα τοποθετήσεις  ακόμα και σε κουζίνες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο.

 

@topreviews.gr
@topreviews.gr

4. Αθόρυβη λειτουργία

Προσφέρουν υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ωστόσο είναι ιδιαίτερα αθόρυβα.

5. Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας

Εξασφαλίζουν άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

6. Εύκολος χειρισμός

Η  οθόνη  θα  σε ενημερώσει για καθετί αφορά το πλυντήριο πιάτων και τη χρήση του. Έχουν δείκτη έλλειψης άλατος και λαμπρυντικού, ένδειξη εναπομείναντος χρόνου και φάσης προγράμματος καθώς επίσης και χρονοδιακόπτη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ

 

1.ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CANDY CDP 2D947W

Ενεργειακή Κλάση : A++
 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Υψηλή χωρητικότητα συνδυασμένη με υψηλές επιδόσεις, σημαίνει περισσότερος ελεύθερος χρόνος και άριστο αποτέλεσμα πλύσης.Με χωρητικότητα 9 σετ σε 45 εκατοστά πλάτος αξιοποιείται ο ελάχιστος χώρος στο μέγιστο, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε επιδόσεις. Τα 7 προγράμματα προσφέρουν επιλογή μεταξύ ισχυρής πλύσης για πολύ λερωμένα σκεύη ή οικονομικών και γρήγορων κύκλων καθαρισμού. Η δυνατότητα μεταχρονολογημένης έναρξης βοηθάει στην εκμετάλλευση νυχτερινού ρεύματος για μέγιστη οικονομία στη χρήση.

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CANDY CDCP 6/E

Ενεργειακή Κλάση : A+

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Με έξι προγράμματα πλύσης και ενεργειακή κλάση Α+ για οικονομική λειτουργία, το ελεύθερο πλυντήριο πάγκου Candy CPCP 6/E θα καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε νοικοκυριού. Με μέγιστη θερμοκρασία εισόδου νερού στους 70 °C, θα πλύνει αποτελεσματικά έως και έξι σερβίτσια περνώντας απαρατήρητο χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του –επίπεδα θορύβου στα 51 dB. Η κατανάλωση νερού ανά κύκλο ανέρχεται στα 7 lt, ενώ ο έλεγχός του γίνεται πανεύκολα μέσα από τη LED οθόνη EasyLogic  διαθέτει ένδειξη εναπομείναντος χρόνου και δείκτη έλλειψης άλατος.
Οθόνη/έλεγχος:

  • Ένδειξη εναπομείναντος χρόνου
  • Δείκτης έλλειψης άλατος

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ενεργειακή Κλάση : A+
  • Απόδοση στεγνώματος: A
  • Οθόνη LED Easy Logic

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με επαρκή χωρητικότητα, σύγχρονες τεχνολογίες, χαμηλή κατανάλωση νερού, χαμηλή κατανάλωση απορρυπαντικού αλλά και ενέργειας.Πλυντήριο πιάτων με  6 προγράμματα και χωρητικότητα 6 σερβίτσια το οποίο θα χαρίσει στα πιάτα, τα ποτήρια και τα σκεύη σου τη μέγιστη φροντίδα . Εξαιρετικά αθόρυβο πλύσιμο  51 dB – ιδανικό για κουζίνες ανοιχτού χώρου.

3. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ PITSOS POWERJET6

Ενεργειακή Κλάση : A+

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

Αν δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, αλλά από την άλλη υπάρχει η ανάγκη για ένα μικρού μεγέθους και αποτελεσματικού πλυντηρίου πιάτων, τότε το PowerJet6 της PITSOS είναι μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Ο κινητήρας Eco Motor τεχνολογίας BDLC είναι αθόρυβος, καταναλώνει σημαντικά χαμηλότερη ενέργεια ενώ επιπλέον έχει λιγότερες φθορές σε σχέση με τους συμβατικούς. Το PowerJet6 διαθέτει τέσσερα προγράμματα πλύσης και επιλογές για θερμοκρασία πλύσης από 45-70°C.

Με αισθητήρα φορτίου για εξοικονόμηση ενέργειας και αποτελεσματικότητα

Χάρη στον αισθητήρα φορτίου, το πλυντήριο πιάτων αναγνωρίζει την ποσότητα των σκευών στα καλάθια και ρυθμίζει αυτόματα την κατανάλωση του νερού για μέγιστη αποτελεσματικότητα και οικονομία.

Glass Protect, σύστημα προστασίας γυαλικών

Χάρη στο σύστημα Glass Protect, το πλυντήριο πιάτων ρυθμίζει αυτόματα την σκληρότητα του νερού στο σωστό επίπεδο για να προστατεύσει τα γυαλικά σου.

Σύστημα δοσομέτρησης και αναγνώρισης απορρυπαντικού

Με το συγκεκριμένο σύστημα δοσομέτρησης, οι ταμπλέτες παγιδεύονται σε έναν δίσκο και δεν ρίχνονται ανάμεσα στα πιάτα και τα σκεύη. Έτσι, η διάλυση του απορρυπαντικού σε μορφή ταμπλέτας είναι ελεγχόμενη για να απολαμβάνεις τα βέλτιστα αποτελέσματα. Με την τεχνολογία Auto 3in1 επίσης το είδος του απορρυπαντικού αναγνωρίζεται αυτόματα (σκόνη, υγρό ή ταμπλέτα) και το πλυντήριο πιάτων προσαρμόζει αναλόγως τις παραμέτρους πλύσης για τέλεια αποτελέσματα.

Διαθέτει ευέλικτο καλάθι, με κινούμενη θήκη για μαχαιροπήρουνα αλλά και ειδικό ράφι για φλυτζάνια.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ενεργειακή Κλάση : A+
  • Απόδοση στεγνώματος: A
  • Κινητήρας Eco Motor τεχνολογίας BDLC
  • Αισθητήρας φορτίου

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με επαρκή χωρητικότητα, σύγχρονες τεχνολογίες, χαμηλή κατανάλωση νερού, χαμηλή κατανάλωση απορρυπαντικού αλλά και ενέργειας – Πλυντήριο πιάτων με  4 προγράμματα και χωρητικότητα 6 σερβίτσια το οποίο θα χαρίσει στα πιάτα, τα ποτήρια και τα σκεύη σου τη μέγιστη φροντίδα – αθόρυβο πλύσιμο  54 dB – ιδανικό για κουζίνες ανοιχτού χώρου- άρνητικα  δεν εχει προγραμματισμό της ώρας καθώς επίσης δεν υπάρχει ένδειξη για την πορεία της πλύσης.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!